neděle 12. května 2013

Info o táboře




Tradiční, přátelský, chatičkový letní dětský tábor v jihočeské přírodě s programem plným soutěží a her, celotáborové hry Hvězdné války, koupání, výletů, diskoték a další letní zábavy.

PŘIHLAŠTĚ SE – online přihláška




Termín:

   5.8. až 17.8. 2013


Věk dětí: Tábory pro děti od  6 do 17 let. Tábor je plánován pro cca 70 dětí.


Rekreační středisko Sobenský rybník (zde jsme se poznali, sem jsme jezdili v letech 1997-2000 a 2007-2009) se nachází v krásném a lesnatém kraji jižních Čech (u Rožmitálu pod Třemšínem). Tábor je umístěn v lese na prosluněné louce obklopené stromy, potůčkem a rybníkem. Okolí tábora je jako stvořené pro táborové hry, zážitky a dobrodružství. Středisko bude celé pro náš tábor. Jsme rádi, že se do tohoto táborového střediska opět vracíme.

tabor_resize-nahled
rybnik-nahled
jidelna_1_resize-nahled



V areálu tábora se stabilním provozovatelem (již 20 let) se kromě zázemí nachází velká zděná jídelna, velká terasa s krbem, klubovny, sociální zařízení, marodka, 3 zděné bungalovy pro menší děti, dřevěné chatky pro střední a starší děti, sportoviště (hřiště na malý fotbal, volejbal, přehazku), ohniště, obchůdek s občerstvením pro děti a krásný rybník s travnatou pláží, molem a lodičkami.
jidelna_vevnitr_resize-nahled
rybnik_plaz_resize-nahledveranda_resize-nahled




Ubytování:

  • malé a menší střední děti budou ubytovány v pokojích ve zděných táborových bungalovech s vlastním sociálním zařízením. Pokoje jsou pro 6 dětí. V bungalovu jsou vždy 2 vchody a v každém vždy dva pokoje dětí a 1 pro jejich vedoucí. Pokoje jsou vybaveny postelemi, skříněmi, poličkami, nočními stolky, věšáčky. Pro každou část je k dispozici samostatné WC a umyvadlo (sprchy jsou společné). Před bungalovy je malá terasa se zahradním nábytkem k posezení.
bungalov_resize-nahled
  • starší střední a nejstarší děti budou ubytovány v příjemných klasických dřevěných táborových chatkách pro 4 děti. Chatky jsou vybaveny postelemi, skříněmi, stolečkem a židlemi. Sociální zařízení pro děti ubytované v chatkách je společné.
chatky-nahled
Jak najít tábor: na silnici mezi Rožmitálem a Věšínem ve směru na Věšín zahněte doprava těsně u cedule Rožmitál. Dále budete mít po levé ruce několik rodinných domů. Jeďte stále rovně po asfaltové silnici, cca 2 km. Na rozcestí (asfaltka zahýbá doprava) jeďtě rovně po cestě s nápisem KYMEVO a jste v táboře.
zadejte (zkopírujte je tam) na mapě tyto GPS souřadnice:
49°37'30.879"N, 13°50'34.035"E
Mapa okolí tábora, např. pro děti s vlastní dopravou.

Program tábora:

Specialita tohoto tábora – zájmové kroužky: herecké improvizace, pohybové hry, výuka základů hry na kytaru a flétnu, první pomoc (každé dítě si vybere na táboře podle svého zájmu, kroužky budou několikrát za tábor a budou zpestřovat táborový a oddílový program)
lbh4_program-nahled
  • Celotáborová hra – Hvězdné války, dobrodružství a zážitky
  • Oddílová činnost, zkušení vedoucí
  • kroužky (workshopy) – herectví, kytara, výtvarné techniky
  • Soutěže a hry
lbh4_program_ii-nahled
  • Diskotéky se světelnými efekty
  • Základy první pomoci
  • Koupání
  • Táboráky, výlety, koně
  • Letní sporty (fotbal, přehazka, volejbal, stolní tenis)
  • Další prima letní zábava
  • MOŽNO PŘIKOUPIT VÝLET DO AQUAPARKU A PROJÍŽĎKU NA KONI (viz přihláška)
Téma celotáborové hry jsou Hvězdné války
lbh4-upoutavka500_2013

Výchovní pracovníci:

vp_lbh_4_990-nahled
Kolektiv nadšených vedoucích v čele s hlavasem Ondrou Zaisem (zástupce LbH 1) a jeho zástupcem Filipem Kardou (zástupce ZM 1) (oba jsou naši odchovanci a vedoucí několika táborů DĚTÍ BEZ HRANIC). Pracovníci vedení táborů, oddíloví vedoucí a profesionální zdravotníci s dlouholetou praxí a odbornou akreditací MŠMT. Všichni naši výchovní pracovníci splňují vysoké nároky týkající se zkušenosti, odborné přípravy a odpovědnosti při práci s dětmi. Více se o vedoucích tohoto tábora dozvíte zde.

Cena:

Cena tábora je 4.499,– Kč, již zahrnuje vzýšení DPH od 1.1.2013.
při platbě tábora do 28.2.2013 – CD s táborovými fotkami zdarma 

Cena zahrnuje:

Ubytování, stravu 5 x denně, pitný režim, dopravu, odborný pedagogický a zdravotnický dozor, úrazové pojištění, odměny a diplomy.
V rámci letního tábora dále nabízíme
CD s táborovými fotkami ………............ 100,– Kč
Táborové tričko (pán./dám., vel.: S, M, L, XL, dětské: 6 let (106 – 116 cm), 8 let (118 – 128 cm), 10 let (130 – 140 cm), 12 let (142 – 152 cm)) (pouze u přihlášek do 15.5.).......... 200,– Kč
Pojištění storno poplatků .......................200,– Kč (Dle VSP pro CP Kolumbus od Kooperativy – část F, G, A, ke stažení na našem webu. Od pojišťovny dostanete zpět 100 % storna při hospitalizaci nebo upoutání dítěte na lůžko.)
Projížďka na koni (vedeném instruktorem) ............. 150,– Kč
Lanové aktivity (vysoká a nízká lana od profesionálů) ........ 250,– Kč
Výlet do aquaparku ....................400,– Kč (doprava vlastním busem, vstupné, dozor)
pozn.: do aquaparku jde obvykle většina dětí

Doprava:

Doprava na tábor je zajištěna autobusy z Prahy a zpět. Samostatná doprava na a z tábora je možná.
PŘIHLAŠTĚ SE – online přihláška
Více informací o táboře získáte na tel.: 724 346 303, info@detibezhranic.cz
Kapacita tábora je omezena. Cena může být snížena o případnou dotaci MŠMT, rozdíl bude vyúčtován.

Žádné komentáře:

Okomentovat